Miksi Fluttershy?

Ylätunnisteestakin näkee, "kuka" muodostaa keskeisen "identiteettini" Brony-yhteisössä. FIM-sarjaa katsottuani olen löytänyt tästä hahmosta itseni niin monet kerrat, että jo parin jakson jälkeen päätin tulevasta nimimerkistä. Haluan harkita, ennen kuin ryhdyn juuri mihinkään. Pelkään Fluttershyn tapaan muiden reaktioita, enkä oikeastaan koskaan saa mitään sanotuksi suuremmissa ryhmissä. Pienenä olin todellinen hernenokka, mikä oikeastaan kertoi vain suuresta tunneherkkyydestä. "Otin itseeni" todella helposti, mihin saatan yhä sortua toisinaan.

Vaikka ikä on tuonut mukanaan mitä hassumpia "kulisseja" oman olemassaolon oikeuttamiseksi, "perusongelmat" ovat oikeastaan samoja kuin pienenäkin. Viime vuosina olen ehtinyt saada masennusdiagnoosin, lääkitystä ja terapiaa, jotka eivät tosin juuri auttaneet. Kaikki tämä kuitenkin kielii siitä, että todellisuuden iskiessä päin naamaa on ollut paljon surettavaa ja opittavaa. Ja on yhä, vaikka halu päästä omaan elämään kiinni pitää yllä kehitystä.

Välillä on kuitenkin kivaa olla vähän "tytömpi" ja eläytyä asioihin sisimmässään kuin Fluttershy. "Oikeaa sukupuolta" lukuunottamatta pitkä tukka muiden piirteideni kanssa saa minut jopa näyttämään vanhusten silmissä "naiselta" (koettu on). Olenko siis transnainen väärässä ruumiissa? En voi kieltääkään, mutta ehkä kirurginen "sukupuolenkorjaus" ja hormonihoito on silti liioiteltua. On luontevampaa vain olla välillä feminiinisempi, kun haluaa hetkeksi unohtaa "äijäkulttuurin" ja päästää sisäisen herkkyytensä valloilleen. Flutterguy on mielestäni hyvä nimi tällaiselle poika-Fluttershylle, jollaiseksi tunnen itseni bronien keskuudessa.