Flutterguyn oma OC

Halusin melko pitkään käyttää Fluttershyta avatarina brony-sivuilla, kunnes löysin keskusteluketjujen kautta generalzoin laatiman Pony Creatorin. Päädyin siihen, että Flutterguyn tulisi saada oma OC, joka erottuisi Fluttershysta säilyttäen silti joitain esikuvastaan muistuttavia piirteitä. Kaksisuuntainen projekti, muttei kuitenkaan tulokseton.


Flutterguyn OC:sta tuli juuri sopivasti erottuva yksilönsä. Tukka ja häntä ovat yhteneviä Fluttershyn kanssa, mutta ruskeita. Poni on myös pegasus kuten esikuvansa, mutta tätä pidempi. Kavioissa on myös ruohonverheyttä. Lopputuloksena on "hieman rumempi Fluttershy," mutta ei sen pidäkään olla identtinen.

Nimensäkin puolesta se on ori, kuten luojansa, mutta muuten sillä on melko yhteneviä luonteenpiirteitä Fluttershyn kanssa. Myös Flutterguy-nimen välittämä mielikuva "parrakkaasta Fluttershysta" on jätetty veks, koska en halunnut liiaksi ironisoida hahmosta välittyvää tunteikkuutta. Parran korvaavat "sukupuolen" osoittamisessa tukan väritys ja hahmon pituus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti