Toinen ponimiittini

Sama paikka ja aika kuin viimeksikin. Tämänkertainen kokemus jäi edellistä rikkaammaksi, mistä on kiittäminen nimimerkki Lone_walkeria Brony.fi:stä.

"Pöytäfutista" pelatessa läppä lensi ja huumoria riitti. Minä
mukaan lukien monella muullakaan ei ollut kokemusta,
paitsi Lone_walkerilla.
Miitin alussa puhuimme peleistä ja etenkin niiden koodaamisesta. Olin pitkästä aikaa jonkun seurassa, vaikka olin itse yhä pikemminkin vastaanottaja kuin aloittaja. En tosin voinut kieltää sitä, että pitkän erakkovaiheen jälkeen olen yhä kuin "toiselta planeetalta." Ihmisten hälinässä oli toisinaan helpompi vain nyökytellä, kun joku juttu meni ohi.

Yhteinen sävel oli kuitenkin lähempänä, kun huomasin ettei Lone_walker ei nähnyt pelkästään pelejä vaan niiden mekaniikkaa. Samoin kuin pelit perustuvat suuriin koodiriveihin, eli ohjelmointikielellä kirjoitettuihin käskyihin, myös web-sivut toimivat tältä pohjalta. Tältä pohjalta oli helpompi pysyä kärryillä, vaikka ikäisteni "pelikulttuuri" ei enää ole suurimpia vahvuuksiani.

Illan ensimmäinen kohokohta oli "pöytäfutis," jossa kenenkään taidot tai taitamattomuus eivät estäneet osallistumista. Osan huumorintaju sitoi myös hiljaisimpia neljän pelaajan joukkoon, johon itse otin osaa muutaman erän. Toinen kohokohta oli sarjan tuore jakso Sleepless in Ponyville, jonka esitykseen oli varattu tila Hapen ylemmistä kerroksista. Heikohkon laadun (mikä ilmeisesti johtui siitä että video streamattiin verkosta) pelasti jakson sisältö, joka mielestäni oli tähän asti paras 3. kaudelta.

Vaikka esityksen jälkeen olin jo enemmän omissa oloissani, hyvä seura pelasti ja madalsi kynnystäni seuraavaan miittiin. Vain sekin, että on sai olla mukana jossain toiminnassa, teki ihmeitä, vaikkei syvää sielunkumppanuutta olisikaan. Kaikkea kuitenkin varjosti päivää aiemmin alkanut flunssa. Tauti alkoi jaksoesityksen jälkeen ottaa voimille, minkä takia oli viisaampaa lähteä aiemmin kotiin, kuin sinnitellä polttelevan kurkun kanssa iltamyöhään.

1 kommentti:

 1. Fluttershyn sanoin:

  Whoo-hoo, you rock!

  Kauan eläköön Flutterguy!

  Equestrian lippu korkealle!

  Aivan mahtavaa. Tuplamahtavaa. Ötöpesän jengi on tuplaübersuperonnessaan!Way to go, Flutterguy!

  VastaaPoista