Alicorn Twilight jakaa mielipiteitä

Flutterguytakin huolettaa sarjan jatko
uudessa tilanteessa.


Broneille kolmoskauden finaali on merkinnyt suunnilleen samaa, kuin Kekkosen poismeno suomalaisille 1986. Siivet ja prinsessan arvo mullistavat Twilightin elämän tavalla, jonka tuloksia jäämme odottamaan jännittyneinä 4. kauden alkuun asti.

Suurinta haikeutta monilla nostattanee se, että totuttu ystäväpiiri voi nyt joutua koetukselle. Olen monien kanssa samaa mieltä siitä, että prinsessaksi ylentäminen olisi paremmin sopinut KOKO sarjan finaaliksi, niin juhlavat kuin ovat 3. kauden lopun tunnelmat. Mutta koska tekijätiimi on jo päätöksensä tehnyt, 4. kauden alku tulee olemaan sarjan historian mielenkiintoisin.

2 kommenttia:

  1. Ötölän populan mielestä Trixie on Twilight Sparklen serkku isän puolelta. Cutie mark, väritys jne. Ja sekin, että Twilight Sparkle antoi anteeksi Trixielle...

    VastaaPoista
  2. Alicornit, vaikka miten ystävällisiä ja maanläheisiä (Cadance) olisivatkin..niin. Jumalolentoja, jotka elävät suurelta osin astraalimaailmassa. Kyse on enemmästä, kuin pelkistä sarvista ja siivistä. Pegasusta ja yksisarvista yhdistämällä ei saa alicornia, siihen tarvitaan paljon enemmän. Otetaan nyt ensiksi vaikka ennaltanäkökyky ja sarjassa olevat todisteet siitä aivan ensijaksosta alkaen, jossa ennusmerkit kertoivat Lunan tulevan takaisin. Canterlot Weddingissä nähdään Lunan saapuvan paikalle jostain mystis-maagillisesta limboulottuvuudesta vaihtamaan vartiovuoroa Celestian kanssa. Sleepless in Ponyvillessä Luna tekee deus ex machinan ja ilmestyy Hypnoksen (tai Thanatoksen) tavoin Scootaloon uneen. Magical Mystery Curessa (vain Celestian tietämä) ennustus käy toteen, Twilight "kuolee" ja saapuu astraalitasolta Kristushahmona takaisin.

    Olkoon, miten on, mutta alicornit (suomennusehdotus=siipisarvinen) ovat kuitenkin mystisiä ja ylivoimaisia, transsendenttejä olentoja, joita muiden on lähes mahdoton ymmärtää. Käsikirjoittajille tuo "siipisarvisinflaatio" voi aiheuttaa suuria haasteita, jopa esteitä.

    VastaaPoista