Flutterguy talviunilla?


Joululoman ja tammikuun ajan olen viettänyt varsinaista ponitaukoa. Blogi ei päivittynyt, keskusteluihin en ottanut osaa eikä uusia piirroksiakaan tullut.

Nyt into on kuitenkin palannut ja crossoverinikin etenee vauhdilla. Syy siihen, miksi sain ennätystahtiin luotua pari sivua parissa päivässä, onkin tärkeässä oivalluksessa. Koska mielikuvituksemme tuottaa enemmän kuvia kuin ehdimme piirtämään, on tärkeää tallentaa paperille pikahahmotelmia oleellisista osista. Pikahahmotelman ei ole tarkoitus näyttää lopulliselta, vaan antaa nopea näkemys siitä, mitä ruuduilla tulee tapahtumaan ja mitä erityisesti halutaan korostaa. Sarjis tulee valmistumaan tsiljoona kertaa nopeammin, kun varsinaisen sivun valmistuttua tekee jo pikahahmotelmia tuleville sivuille.

Ehkä tärkeintä kuitenkin on se, ettei yritä ajatella liian montaa asiaa kerrallaan, johon itse sorrun toisinaan. Olisi niin kivaa saada aikaan niin paljon niin lyhyessä ajassa, mutta koska aikaa ei voi nykytekniikalla pysäyttää, joudumme priorisoimaan. Opinnoista on joskus valmistuttava, eikä energiaa riitä kaikkien harrastusten pähkäilyyn, jos haluaa saada jotain aikaankin. Juuri nyt vain sattuu olemaan kivempaa, että voin tarjota lukijoilleni vaihtoehtoista ponisisältöä ja kehittyä piirtäjänä, kuin että räpläisin "tylsää" Excel-taulukkoani (on se talouskin välillä jännää, mutta rajansa kaikella). Tähtäimessä on nyt, että Ponies and the Moomins saataisiin valmiiksi kevään aikana. Aikaansaamisen fiilis on niin innostava kierre, että on välillä vaikea ymmärtää parin kuukauden "jäätymistä."

1 kommentti:

  1. Ötöpesän jengi on muuten aika äärimmäisen järkyttynyt 3. tuotantokauden päätösjaksosta.

    Mitä nyt pitäisi ajatella? Mitä tästä eteenpäin`elämässä? Tuleeko Equestriaan sisällissota? Jos tulee, niin kumpi sodan osapuoli liittoutuu Discordin kera?

    Discordiaaninen liittoutuma Crystal Empiren ja aarnikotkien /ehkä myös Windigojen kera VERSUS Canterlot/Ponyville/Appleloosa liittoutumaa vastaan? Eräänlainen Equestrian sisällissota?

    Miten Appleloosa reagoi? Entä Manehattan?

    VastaaPoista