Neljäs ponimiittini


Tämä oli jälleen yksi parhaita päiviä elämässäni. Juttuseuraa löytyi melkein heti Lone_walkerista, jonka kanssa tutustuimme jo toisessa ponimiitissä. Yhteinen sävel soi jopa varttitunnin tietokoneista ja poneista, jonka jälkeen seuraan liittyi pari nimimerkkinsä ilmoittamatonta kaveria. Välissä yksi naispuolinen kuvaajakin antoi kehunsa Flutterguyn blogille.

Oma roolinsa oli myös Juu50x:llä ja DJ Pirtulla, joka sai kunnian esittää neljännen Ponimusiikkivideohelvetin Hapen kolmannen kerroksen esityssalissa. Kaverien ohella tämä lienee miitin kohokohta.

Salissa katsoimme tätä ennen myös jaksot Bridle Gossip ja Wonderbolt Academy. Teknisten ongelmien vuoksi erään bronyn (jonka nimeä en muista) musiikkivideo esitettiin, kun jaksot sisältänyttä kovalevyä yritettiin saada toimimaan. Lopulta Wonderbolt Academy säästyi turhilta katkoksilta.

Loppuosa siitä ajasta, jonka olin paikalla, meni yleiseen chillailuun. Olin tullut Happeen niin kaukaa, etten voinut jäädä klo 19 myöhemmäksi. Olisi toisaalta ollut tyhmää palata kesälaitumilta opiskelijakämppään vain siksi, ettei olisi tarvinnut kertoa läheisille mistä on kysymys. Päinvastoin. Avautuminen vuosi sitten alkaneesta ponielämästä helpotti enemmän tai vähemmän kaikkia osapuolia.

2 kommenttia:

  1. Milloin tuo Ponimusiikkivideohelvetti julkaistaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan paikallisten sanoneen, että se julkaistaan kokonaan uudella YouTube-kanavalla tänään tai ensi viikon aikana.

      Poista