Yay!


Flutterguy sai äidiltään unelmiensa joululahjan. Sen, minkä missasin rahapulan vuoksi viidennessä bronymiitissä, sain aattoiltana ottaa syliini melkein tippa linssissä. Jo aiemmin hankkimani pikku-Fluda pitää kuitenkin paikkansa siltä varalta, että isolle tapahtuu jotain. Joka tapauksessa olen hyvin ylpeä saatuani lopulta sen mitä olin kauan halunnut.

Syliversiona tämä kaveri toimii mainiosti, mutta tarkkana hahmokopiona se kuitenkin häviää pikkusiskolleen. Sen pää pullottaa vähän hassusti ja lelun hymykin näyttää siltä kuin se teeskentelisi tai olisi purskahtamassa nauruun. Kuonokin on ehkä hivenen jyrkkä herttaiselle eläinhoitajalle, tai sitten olen vain tottunut vertaamaan sitä pienempään versioon. Pikkulelussa pää on mielestäni onnistuneempi, joskin takajalat ovat isossa realistisemmat. Hymykin on isossa symmetrisempi, kun taas pikkusisko näyttää edestä katsottuna vähän epäröivältä.

Merkinnän mukaan uusi perheenjäsen sisarensa tapaan valmistettu Vietnamissa. On vaikea sanoa liittyykö valmistusmaa juuri lelujen laatuun, mutta huhut halpatyömaiden duunipaikoista ovat karua kuultavaa. Voi kuitenkin olla, että pehmoformaatilla on vaikea saada tarkkuutta ylipäänsä. Enempää en viitsi spekuloida, koska en tunne ompelualaa enkä pärjännyt koulun käsityötunneilla järin hyvin.

Pehmon paras puoli kuitenkin on, että se tuntuu enemmän pikkuhevoselta kuin muovifiguurit. Fluttershy ei myöskään turhia metelöi, toisin kuin yhden sukulaisen saama kissalelu. Voi olla että nuoremmat pitävät ääntelevistä leluista, mutta minulle riittää juuri tällainen, joka pelkällä habituksellaan tervehtii aina iloisesti, kuuntelee syvimpiä murheita ja ottaa vastaan haleja. Äidillä oli todella sydän paikallaan kun vaivautui hankkimaan tämän.

1 kommentti:

 1. Flutterguyn mutsi on todellakin paras mutsi ikinä!!

  On suuri onni, että omaa noin suurenmoisen, ihanan äidin!

  Tuollainen äiti totisesti ansaitsee ne äitienpäivän valkovuokot!! YAY!!

  http://www.youtube.com/watch?v=EkGx-pDy5QQ

  Aivan mahtavaa, että Flutterguy nostaa siipensä korkealle! Nouskoot siivet pilviin asti!

  VastaaPoista